Post by bullgrobconsace on Mar 16, 2022 9:27:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator Waste of Space ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator Waste of Space IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro mnoho vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator Waste of Space 2022 version ▞▞▞
Nelze se dostat přes hlavní nabídku, protože se neustále pokouší přihlásit
Přidejte místní pls im počítám na vás
VŠE JSEM ZTRATIL!!!!!!!!!!!!!!!!!! AH AH AH!!!!!!!!!!!!!!!
zaostává
Nenechá mě to hrát Chci vrátit peníze NOWWWWWW
Nelze vrátit peníze
Goat Simulator Waste of Space Simulation wzb
Zabírá to až moc místa
Pěkný. Ale skoro.
Hrozné už bych si to nekoupil a nikdy to nefungovalo😤
Zkušenosti s jinými hrami, to bylo skvělé. ale hra spadne, než budu moci hrát, prosím opravte
To je v pořádku
Běží velmi špatně, je mi špatně
Třikrát jsem se dostal hodně daleko, jako když jsem odemkl všechny kozy, dostal jsem se přes několik milionů dolarů. A resetuje mi to kozy, takže jsou všechny zamčené a moje peníze jsou vynulovány. Dokážete si představit, jak jsem frustrovaný? 3x jsem si to nechal udělat...chlapi, všichni to musíte opravit a bylo by super, kdybyste mi vrátili všechny moje kozy a moji milionovou banku. Dík.
Na Xbox One je to mnohem lepší, protože grafika je mnohem lepší, ale na telefonu a tabletu je to hrozné a na Xboxu One mám prostor pro kozí simulátor, originál a paday.
🤨🤔😐😶🌌🌬️🏅¿¿??skvělá hra Tuto hru jsem před pár lety rád hrál, dokud jsem nevynuloval svá data, když jsem si mohl koupit jen jednu věc navíc XD
Zkoušel jsem to stáhnout, nejde to stáhnout a mám otevřeno přes 2 gigabity, můžeš plz přijít na to, proč plz?
můžete mi říct, proč je to na počítačích a proč to na počítači funguje jako mobilní hra.
Neotevře se
Myslím, že se mi to moc líbí, mám celý kozí simulátor, takže tenhle musí být dobrý, jen to stahování trvá moc dlouho
Vrácení peněz nyní
Vypadá to úžasně, tak jsem nadšený, že si to pořídím, doslova bych vyčerpal jakoukoli hru, kterou mám, kvůli této i lidé, kteří tuto hru nehráli, stáhněte si ji také, pokud se pokazí, nezlobte se všechny hry jsou jako hlavní předpoklad je být zábavný, takže neodcházejte nenávist
Fyzika této hry je špatná a vzdálenost vykreslení je špatná, alespoň opravte vzdálenost vykreslení, prosím. Děkuji.
Stáhl jsem, ale nešlo to otevřít, vrátil jsem peníze a poté znovu nainstaloval, stále to nefungovalo, teď mi to nedovolí vrátit peníze!! Proč bych měl platit za něco, co nebude fungovat?
Dobrá hra, ale trochu špatná grafika
tato hra se ani nestahuje
Goat Simulator Waste of Space Simulation wzb
Neotevře se a řekne připojení k obchodu s hrami, ale ne
Nenechá mě hrát vše, co říká, když načtu, hra čeká na stažení zdrojů a od včerejší noci je stále na 0, jak mohu získat vrácení peněz nebo ji uvést do provozu Koupil jsem mmo a prostor nefunguje ani jeden
Je to skvělá hra, způsob, jak vyřešit závadu Google Play, je odinstalovat hry Google Play a pak vše ignorovat/popírat. Pořád to půjde! Zkoušel jsem to vícekrát.
Příliš mnoho prostoru
Není to nejlepší hra všech dob, ale stále je opravdu dobrá, protože to není nejlepší hra všech dob, je příliš těžké získat skiny
nejde mi to otevřít
Předtím zanechali recenzi kvůli komplikacím kvůli tomu, že mi hra nedovolila přihlásit se do Google Play. Ale teď to funguje a miluji to. Pět hvězdiček za tuto hru
zkusil jsem tuto hru znovu a nemůžu se dočkat, až se aktualizují moje ostatní. #goats4eva
tato aplikace byla označena mým antivirem, takže doporučuji odinstalovat
Miami Rope Hero Spider Games Игре улога hfw
Chci sakra vrátit peníze
Moje zkušenost s hrou je skvělá, ale někdy hra trochu zaostává
Stále to říká, že došlo k odstraňování problémů a já jsem postupoval podle pokynů, abych to napravil, a stále to nefunguje. Zkoušel jsem také stáhnout další simulátory koz a ty nefungovaly.
Hrál jsem to dlouho a pak jsem našel jinou hru a když jsem se k ní vrátil, všechno bylo pryč, pokud bylo vše resetováno
Úžasná hra, ale dal bych jí pět hvězdiček, kdyby měla multiplayer, kozy jsou skvělé a tak, ale tohle je chyba, kde můžete vydělat miliony 💲💲💲💲💲musíte si vzít zlatou bednu v oblasti, kde odemykáte vdaná koza Vydělal jsem více než 20 mil s závadou, kterou je třeba opravit a potřebuje lepší grafiku pro Android. Myslím, že mapa musí být větší s více tajemstvími a měla by tam být koza, která dokáže zplodit cokoliv. Žádné další problémy s touto úžasnou hrou!!
Gg
Bylo to dobré, dokud nebyl smazán veškerý můj pokrok
Stejne blazniva jak vsechny kozi simulator
Už je valentínská aktualizace
Goat Simulator Waste of Space Simulation soa
Nedovolí mi to stáhnout. Utratil jsem peníze za tuto hru a nedovolí mi vrátit peníze. Takže tuto hru nezískávejte, pokud máte samsung!!!!!!!!
Dlouho se načítá a neustále padá
není tak dobrý jako originál