Post by bullgrobconsace on Mar 16, 2022 9:24:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Logic: code breaking ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Logic: code breaking IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack igra (več zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Logic: code breaking 2022 version ▞▞▞
Igra uporablja 2 neločljiva odtenka zelene, ki označujeta pravilnost barve in položaja. Poskusite uporabiti 2 barvi!
Zelo lepa aplikacija! Toda zadnja posodobitev je pokvarila mojo statistiko
Igranje barv je okorno. Traja preveč časa in tapkanja. Ko izberete barvo pod, je treba barvo shraniti kot privzeto in jo obkrožiti spodaj, dokler ne izberete druge barve. Potrjevanje za vsako posamezno pozicijo je nemogoče, še posebej, če igrate različice z več režami.
Jaz ljubim to igro. Resnično vas prisili, da uporabite svoje logične sposobnosti za iskanje odgovora.
To je običajna razširitev, ki omogoča uporabo več kot 4 barv in več kot 4 lukenj. Težava je v tem, da je uporabniški vmesnik priročen! Ne morete se pomikati po zgodovini pri izbiranju barv in ne morete povleči iz palete, ki je večja od 6... In lahko vlečete zatiče, ki so v ugibanju.
Slabe smeri
Logic: code breaking Puzzle fds
Cenim logično zaporedje za začetnike.
Izgleda dobro, a nemogoče za vsakogar, ki je delno slep.
Dobil sem ga za pomoč pri težavah s spominom, vendar sem popolnoma pozabil, da ga sploh imam.
Moj rezultat se ne posodablja več, spremenil sem težavnost iz privzete/lahke v ekstremno... pravi 1000 itd., vendar se ne posodobi.
veliko možnosti v nastavitvah za različno igranje. To aplikacijo bi priporočil vsakomur, če iščete lepo, čisto oblikovano in zabavno igro za možgane. Všeč mi je fizična igra in mislim, da mi je ta različica všeč enako ali bolj ... na splošno mislim, da te igre sploh ni treba izboljšati
Tako zabavno, kot se spomnim kot otrok ... Ni mi všeč, kako polje za izbiro barve pokriva spodnjo vrstico, tako da ne morete videti vseh predhodnih iger. Prav tako bi bilo lepo videti celotno igro, ko je končana, in imeti pokrov škatle, ki sprašuje o ponovnem igranju. Všeč mi je, da ni oglasov!
Zabavna igra, vendar potrebuje nekaj popravkov.
Barve kontrolnih zatičev so zelo zmedene. Prvič, skoraj ne morem razlikovati med obema barvama. Ampak poleg tega, iz navodil ne morem razbrati, katera barva kaj pomeni!
Res zabavna igra. Všeč mi je, da vem, kateri rezultatski žeblji so pravilni, da lahko izberem bolje. Ena stvar, ki bi jo izboljšala, bi bil večji kontrast med srednjimi in temnimi barvami na rezultatskih nožicah ali uporaba rdeče (ni tam), rumene (napačno mesto), zelene (popolno).
Niti barv nima, so samo sive pike. Ni mogoče igrati
Rad se spotakneš ob tega starega favorita, ki se lahko igra kot pasjansa. Zaenkrat deluje natančno. Ni mi jasno, kako prinaša točke. Nekatere strategije menim, da so ocene nižje stopnje razmišljanja precej dobre. Napake so očitno manjše. NI jasno, kaj vodi do najvišjih rezultatov.
Mi lahko kdo prosim razloži, kateri pravi in napačen pin gre na katero mesto ugibati. To je kvadrat, ali je zgornji levi zatič na mestu za ugibanje do konca na levi strani?? Poskušam že eno uro in ne morem ugotoviti, na katerem mestu mi govori, da je prav ali narobe 🤣 pomagaj 😬
Dolgočasen
EWA English: Aprenda inglês Educação bsdr
Prepričan sem, da je koda namig zmotana. To je precej nedosledno.
RES bi POMAGALO, če bi bila pika, ki označuje pravilno ugibanje, v DRUGI BARVI kot napačna pika za ugibanje. Pomagalo bi igralcem z izzivom vida. Poleg tega mi je všeč igra. ... ... ... Pravkar sem ugotovil, kako prilagoditi osnovno barvo in zdaj vidim razliko v pikah, tako da so pravilna ugibanja pika zlahka vidna.
Logic: code breaking Παιχνίδια παζλ pgu
Logic: code breaking Slagalice rar
Barve namigov za pravilno barvo, pravilen položaj in pravilno barvo, napačen položaj so preveč podobne. Zakaj ne tradicionalnih črno-belih, ki jih je mogoče zlahka razlikovati? Brisanje igre in iskanje druge različice.
Trdna logična igra. Obstaja nekaj možnosti spreminjanja parametrov igre, vendar so igranje in cilji statični in nekoliko nenavdahnjeni.
Igra nima skaliranja uporabniškega vmesnika, zato je na zaslonu z višjo ločljivostjo videti zelo majhna. Prav tako nima zvokov in uporablja osnovne kontrole za Android.
Fantastično, vredno 5 zvezdic.
To je zelo lepa igra, podobno kot originalni ročaji, dal sem vam 5 zvezdic, vendar tipke ne delujejo tako, kot bi morale, če igrate hitro, se ne odzove, en nato pa se odzove na naslednjo. Enako je bilo na mojem drugem telefonu. Prosimo, da si ga ogledate. Zdaj imam novega boljšega.
Precej dobra igra, vendar se statistika pokvari, kar je zelo nadležno. V zadnjih 3 mesecih se mi je zgodilo dvakrat.
Žalostno je, da so indikatorji za pravo številko in mesta zelo podobnih barv (črna in temno zelena??), Tako da jih tudi pri povečani svetlosti zlahka zamenjate. Kaj je narobe z rdečo/zeleno ali rdečo/črno??
E-poštnega izziva ne morem delovati. Imaš kakšno idejo, kaj delam narobe?!? Hvala.
Slab. Preveč preprosto
Zelo dobro
Enostaven vmesnik, hitro igranje. Zaradi nenatrpane zasnove ipod-y igre je skoraj videti, kot da morda opravljate delo, če ste v pisarni ali šoli. Igro je enostavno prevzeti in zelo hitro. Ni glasbe, razen če danes nisem oglušil.