Post by bullgrobconsace on Mar 16, 2022 9:21:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za neograničenu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Sky Gamblers: Storm Raiders 2022 version ▞▞▞
Može li povrat novca biti opcija plz
Vrlo dobra igra. Volio sve osim jedne stvari. Razine pseće borbe su nemoguće!!!!!! Počinjem pratiti jedan avion, ali onda me puca iz drugog. Olakšajte ih, molim vas. Hvala!!! 😊
Ova igra je bila vrlo dobra, uzbudljiva, zabavna za igranje i dobra grafika. Ali priča o kampanji je bila prekratka. Molim vas, napravite još i dužu priču.
Stvarno lijepa grafika za mobilnu igricu. Bilo bi realnije da je trebalo dulje sletjeti i poletjeti, ali inače odlična igra.
Sve što sam otključao nestalo je uz sav taj naporan rad. Također, zašto bismo, dovraga, platili samo da prilagodimo naš avion.
Volim ovu igru i molim vas dodajte F86 Sabre
nevjerojatno
Ponekad kad pokušam ući u igru, pocrni i onda se odjavim.
Zabavna igra za sve zaljubljenike u zrakoplovstvo.
Igra ne reagira. Pokreće se dobro, ali djeluje kao da moj zaslon osjetljiv na dodir ne radi, ovo je smiješno jer imam i Sky Gamblers Air Supremacy koja je još starija igra i dobro radi na mojoj galaxy s10.
Ruši se prilikom otvaranja i zamrzava moju glupu igricu Galaxy Note 8.0
Neke teške razine, ali na kraju je bila odlična igra
Sky Gamblers: Storm Raiders Arcade bpt
Igra je sjajna, ali na mojoj nvidia shield portable (koji je više nego sposoban), dopušta mi samo da grafiku postavim na nisko ili srednje, visoko ili ultra visoko zatvara igru prije nego se ponovno učita i resetira je na nisko. Molimo popravite ovo i dobit ćete 5 zvjezdica.
Multiplication Tables Game Ta’lim jxlw
Solidno iskustvo. Igra je iznimno zabavna i grafički zanimljiva, dapače izvrsna. Smatram da kontrole 'simulacije' nude najbolje iskustvo za izvođenje u borbama, ali sve opcije daju pristojnu igru. Mitraljezi/topovi ne zvuče baš sjajno. War Wings imala su mnogo bolji zvuk iz topa.
Možda puno aviona koje ne moram kupiti
Ako sam kupio ovu igru, zašto bih trebao ponovno kupiti za avion i ext. Sranje igra. Rasipanje novca
Platio sam aplikaciju, ali čim se skoro potpuno instalirala, prestala je i sada je moj prostor za pohranu pun i ne mogu pronaći ovu igru u datotekama na svom uređaju
Sviđa mi se, ali mora nedostajati još jedna stvar... tenkovi, dodajte tenkove da bude realistično
Dobro!
Ne mogu preuzeti! U čemu je problem zašto ne mogu preuzeti podatke igre??
P40 ne bi trebao imati topove na nosu, na svakom krilu trebaju biti 2 puške.
Zvuk ne može proći kako treba. Igra izgleda slatko, ali se ne može igrati bez ispravnog zvuka.
Jedina stvar koja mi se ne sviđa u ovoj igri je to što morate kupiti svaku nakaradnu nadogradnju.
Čini se da Gamepad ne radi baš dobro, ako pokušam prilagoditi kontrole, sve ide naopako, ovo je na B modu,
NAJBOLJA IGRA IKAD!!!!!!!!!!!! :-)
Konačno prijenosna igra koja to dobro radi. Ali stvarno bih volio da se moj avion sruši kada udari o tlo ili vodu. Jednostavno nije baš realno kada se moj avion i popne na planinu samo tako što uletim u nju (u gotovo zaustavljenoj "brzini"). Molim te, napravi tako da se mogu srušiti kad trebam. Također, neka bude tako da mogu sletjeti bilo gdje na karti.
Iskreno, izbezumljen sam nekim uvredljivim imenima koje imate u igri, iako sam kupio igru, ali sam je odmah izbrisao nakon što sam vidio ((Božji zraci)) nadimak, jako sam se izbezumio i izbrisao igru, sloboda govora ne ne znači povrijediti druge koje poznajete. Ako problem ne bude riješen, želio bih poklon karticu s iznosom moje kupnje.Odgovor: Ne šalim se. I možete mi poslati moj novac na moj Gmail plz
Zašto je potrebna vječnost da se avion okrene i zašto se 70% aviona mora kupiti? Popravite to ili ova igra nikada neće dobiti mnogo igrača
Molimo slušajte...svi podaci su nestali, ali kupnje za moj brzi android za ovu igru molimo pogledajte ovo i ja sam pametan pa shvatite ovo 😩
Oni samo žele otići novac
Moram kupiti mogućnost mijenjanja oružja, a igra mi to ionako ne dopušta. Dobra igra, loša mana.
Probao sam ovo na svom starom S3 telefonu, ali bio je premalen da bi se vidio i malo zaostao. Radi dobro i izgleda nevjerojatno na ovom tabletu. Nadam se da će ga programeri moći učitati na moj vanjski SD, kao što je WOT blitz. LG G pad 8.3
Sjajna igra! Ali! .... Ne mogu ni gore ni dolje. Molimo popravite ovo za motorola droid ultra...
Stvara ovisnost, ali popravi grešku pri padu.
Nvidia to vadi iz Shield Huba jer ne možete promijeniti grafičke opcije na ništa osim niske. Ispravite nemogućnost promjene grafičkih opcija na Nvidia Shieldu.
Dim kad te pogodi je dosadan, na putu ti je i vidiš i izgledaš užasno dat ću još jednu zvjezdicu ako to popraviš, bilo bi lijepo da dodaš stajni trap
Mogu dati 5 zvjezdica za ovu igru, ako su neki veliki bombarderi poput b24 b17 na popisu aviona. Nešto poput bunker bustin ili raid misije
Kontrole se ne pojavljuju na mojoj xperia z3
Ovo ažuriranje mi ne funkcionira. I dalje ne možete upravljati avionom na moto x-u, akcelerometar i kontrola na ekranu nemaju utjecaja na letenje. Na tabletu je ok. Molim te popravi.
Sky Gamblers: Storm Raiders Arkādes spēles fjot
Sky Gamblers: Storm Raiders Arkādes spēles fjot
Kupio sam ovu igru i jako mi se sviđa, ali završio sam je za 3 dana, morate napraviti još razina