Post by bullgrobconsace on Mar 16, 2022 9:06:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (mai multe resurse) ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Este foarte distractiv, dar există o problemă: vreau să am o familie și să am propria mea casă pentru pisici, dar îi dau 3 stele pentru pisici și pantera.
Nu am apucat niciodată să joc o singură parte din el, de fiecare dată când am încercat sau nu aș funcționa niciodată! Cei care au făcut acest lucru au nevoie să repare ceva pentru ca acesta să funcționeze! De fiecare data cand il vad sunt exact ca: PROGRAMATORI, REPARATI!! oricum nu am apucat sa joc nimic cu asta, inca astept ca programatorul sa rezolve problema!
Cat Simulator ஆக்ஷன் hmcr
Este un joc mișto dar la ceva timp se complică
E drăgu,dar plictisitor😀
Foarte șmecher
FACEȚI TOATE CAFEELE ÎN ACEEAȘI NUMĂR DE PUNCTE CÂND LE LOVAI PENTRU CĂ M-AM LUPTE CU O PISICĂ DE AUR ȘI LOVIM MULT DACĂ ȘI IMPUGIAM NUMAI 50 DE PUNCTE?! ÎN CÂT EI PRIUN 100?!?!?!??!!? REPARAȚI-VĂ JOCUL
Super aplicația
😆😆😛😛
E nebun, dar în regulă.
Cat Simulator Акционе kndd
Drăguț jocul!!!
Ce mai mare prostie
Acesta este un joc grozav!! Mi-a plăcut să-l joc, graficul este destul de bun și ador reacțiile pe care le au oamenii atunci când distrugem lucruri. Dar mi-ar plăcea dacă am putea lua mâncare pe care o furăm cu gura. Il recomand cu caldura.
jocurile sunt distractive, dar extrem de dificile dacă nu ai un ecran tactil pentru că nu poți trece de la butonul de salt la lucrul în mișcare, o să le dezinstalez, nu obții dacă nu ai ecran tactil
Am vrut doar să joc jocul, dar am rămas blocat pe ecranul de încărcare, remediază asta acum
NU AM CUVINTE CU EXCEPȚIA CEL MAI BUN JOC PISICI!
Îmi place jocul în totalitate, dar continuă să spună că simulatorul de pisici nu răspunde, poți să-l rezolvi? _stanley unul dintre utilizatorii aplicației dvs
Oribil. Se blochează chiar și cel mai nou dispozitiv al meu. Sunt foarte dezamăgit. Mi-am pierdut o oră din zi încercând să funcționez ca fiica mea să se poată juca. Da, sigur e drăguț. Dar e nasol. Și există multe reclame.
Este bun, dar trebuie lucrat la grafică
asta.este.ENORIZANT!!!! Nu m-a lăsat să joc, doar scrie „inițializarea” pe ecran!!! UGH!!!!
da, imi place, pe el. și, ei, au tăiat.
Cat Simulator მძაფრსიუჟეტიანი zxn
Îmi place acest joc. Instalați-l este uimitor. Puteți obține o mulțime de piei de pisică și o mulțime de hărți. De ce să nu încercați? O ADOR FOARTE!!! Vino și fă-o te rog!!!
Este puțin cam întârziat și trebuie neapărat să vezi și alte simulatoare de animale și să ne lași să învârtim ecranul.
dacă aș putea să-l descarc, aș lăsa o recenzie sinceră. Am încercat de 10 ori, am făcut tot ce este din lista de sugestii pentru a remedia problema și tot primesc un mesaj de eroare.
Ei bine, este destul de bine, dar cred că devine puțin plictisitor după un timp....
Cat Simulator Toiminta ogr
Ok este un joc bun. Iubesc grafica. Dar fă-o astfel încât nimic să nu coste MOloney sau Monede. GRATUIT.
Un joc destul de bun, dar tot nu-mi place. Una este că hitbox-urile din acest joc sunt foarte proaste. În al doilea rând, controalele sunt scandaloase, controlul pisicii este mai greu decât orice. Grafica este destul de bună și tot, dar totuși trebuie să îmbunătățiți jocul. Dacă o faci, s-ar putea să-l instalez înapoi după câteva luni pentru a vedea că acest joc devine mai bun. Vă mulțumesc că ați citit asta.
Imi place dar numi place timpul
Bună, aș dori să încerc asta, dar mă scoate în continuare, vă rog să-mi spuneți care este problema pe care o am. Chiar l-am dezinstalat și l-am reinstalat.
Racing in Car 2 Racerspil dwr
Îmi place acest joc, dar se adaugă când sunt în mijlocul unui joc și unii copii joacă acest 0_0 și s-ar putea să se enerveze pentru că trebuie să plătească
Jocul este misto, dar e cam trist tot ce poți face este să distrugi...
Este drăguț și amuzant și rezumă viața de casă a unei pisici
Actualizați jocul blestemat, e prea grozav pentru a-l lăsa să putrezească
Acesta este un joc uimitor, de fapt, mi-am dat viața pentru a instala această aplicație, dar nu o pot instala de ce, puteți găsi o soluție sau ceva doar pentru a o instala. Sper că ați citit asta, vă rog să mă ajutați. Mulțumesc, dar rău
Cat Simulator Akčné sivy
Viata de pisica ce sa mai...
Nu pot să-l descarc din anumite motive!
Îmi doream foarte mult să joc, dar jocurile s-au rupt, nu pot să joc
Ini sih bagus gamenya tapi membikin pegel dan akhirnya pusing,eneg, dan muntah muntah