Post by bullgrobconsace on Mar 16, 2022 9:03:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za neograničene resurse ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se to je bum
Cooking Sizzle: Master Chef Симулације fya
Zašto dajem 2 zvjezdice jer nakon igranja ćemo pobijediti da ne možemo pritisnuti nastavak
Kao što je nekoliko postera reklo, ja ne trošim novac na ove igre. Igra je zabavna, a grafika vrlo detaljna.
Nadogradio sam, ali mi još uvijek ne dopušta otvaranje novih restorana i sada sam završio s 3 zemlje. Kad pritisnem find piše uskoro kako?!
Ne mogu prijeći prvu razinu. Greška i vraća me na početni zaslon.
Brišem igru koja mi se isprva svidjela, ali sam shvatio da nema dnevnih nagrada ili nečeg sličnog i nemoguće je dobiti rubin
Zabavno zabavna zabava ... Kao da jednostavno morate dodirnuti hranu za posluživanje.
Jednostavno je ludo! Gane se automatski gasi, zašto bi to bilo tako?
Stalno se smrzava. Na mnoge reklame
Cooking Sizzle: Master Chef სიმულაცია dqm
Svidjelo mi se brzo naručivanje i stvarno je zabavno,👍👍👍👍
Ne računajući kupce kako bi se natjerala na povećanje prodaje. Ova igrica JE LOŠA!! Ne gubite vrijeme.
ja te volim više
Aplikacija se nastavlja rušiti odmah nakon otvaranja. Deinstaliran i ponovno instaliran i dalje se ruši.
Ne baš dobro
Ova igra je stvarno zabavna..i super, ja sam na primjer uživao u njoj. Grafika i funkcije igre su potpuno fantastične.
Kao i obično ista shema. Igra počinje kao nešto zanimljivo s dobrim dizajnom i nakon nekoliko razina pokazuje vam pakao u kojem ne možete učiniti ništa bez pojačanja i sličnih stvari. Ne gubite vrijeme.
Aplikacija za usporavanje
Uživam u igranju, ali ponekad je tajmer jako brz...
Volim ovu igru jer volim i kuhati, pomogla mi je da ubrzam. To je stvarno lijepa igra kuhanja, ali ponekad dosegne i zamrzne se🤦🏻
Može ići
Lust in Terror Manor - The Truth Unveiled | Otome הרפתקאות dxmu
Nnn
Stalno se smrzava.
WOW ne može prestati igrati ovu igru 👏 stvarno 🤔 zabavnu i tjera vas da kuhate oluju
Ova igra je jako zabavna i laka za manevriranje. Zaista uživam u ovoj igrici!
Bok, dobar dan. Od posljednjeg ažuriranja 13. studenog 2020., postoje li ispravljene samo greške u najnovijem ažuriranju? U japanskoj kuhinji sam već završio sve razine u Sushi Baru i Ramen-Ya. I čekam otvaranje novog restorana skoro mjesec dana. Ima li novosti o ovome? U svakom slučaju, svaka čast ekipi što je razvila lijepu igru. Radujemo se ažuriranjima što je prije moguće.
Igra kuhanja Izvrsna za sve uzraste i super za igranje Sjajan grafički stilist i prsti su vaša kontrola. Zabavite se znak Kathy
Dobro
Zaista se jako zabavljam igrajući ovu igru. Razine su odlične, a grafika briljantna. Preporučit ću ovu igru svojim prijateljima jer i oni vole igrati igre kuhanja. Mogli biste imati razinu kafića u kojoj kuhate različite vrste kave i jedete toasti i doručkujete kako biste poslužili svoje klijente
Mislim da je glupo da ne možete zadržati svoje dragulje, ali umjesto toga ih stavljaju u kasicu prasicu koju morate platiti da biste dobili čak i nakon što ste ih zaradili. Shvaćam da je to samo 99 centi, ali to je još uvijek nešto što je igrač već zaradio, pa zašto ih tjerati da i to plaćaju. Osim toga što je to u redu igra pomaže proći vrijeme.
Također moja omiljena igra i ukrasi za hranu vrhunski
Prijeđite na usporenje
Odlična igra, ali se stalno ruši.
Potrebno je više dragulja
Dobro je, a ne bolje..... Teško je i gubi se vrijeme kad se sprema kava ili kruh... Zaista nije zanimljivo
Malo je zanimljivo od ostalih kuharskih igara koje sam do sada igrao
Ova igra je vrlo dobra i laka i ugodna